Prodavnica Korpa0 Na vrh

Uslovi kupovine

Ovi uslovi kupovine utvrđuju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacija proizvoda koji su ponuđeni na ovim stranicama. PVU MontVet Internet stranice mogu se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korišćenje, a prema sljedećim uslovima i pravilima.

Prodavac je PVU MontVet , a kupac je posjetilac ovih stranica koji popuni elektronsku narudžbu, pošalje je prodavcu te izvrši plaćanje putem kreditnih kartica ili pouzećem.

Naručivanje

Kupac naručuje proizvod ili proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe. Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu.

Sve cijene izražene su u evrima(€), sa PDV-om.

Roba se naručuje elektronskim oblikom, pritiskom na određeni proizvod te postavljanjem istog u elektronsku korpu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere te potvrdi način plaćanja.

Plaćanje

Naručeni proizvodi ili usluge plaćaju se online jednom od kreditnih kartica: MasterCard®, Maestro® ili Visa®.

Izjava o korištenju WSPay-a

Montvet (prodajno mjesto) koristi WSPay za online plaćanja.

WSPay je siguran sistem za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS sertifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL sertifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše nivoe zaštite kod upisa i prenosa podataka.

Cijena dostave

Do 1kg – 3e

Od 1.100kg do 5kg – 3,50€

Od 5kg do 15kg – 4,50€

Od 15kg do 30kg – 6,00€

Od 30kg do 50kg – 8,00€

Od 50kg do 100kg – 13.00€

Od 100kg do 150kg – 20.00€

Uslovi kupovine montvet