slika

Monge

Monge kompanija  je najveci  italijanski proizvodjac  suve i vlažne hrane za mačke i pse nastala 1963 godine iz intuicije Baldassare Monge. Bila je to velika opklada jer je uvela novi koncept za hranjenje pasa I mačaka. U tim godinama Italija je doživjela velike promjne, milijoni Italijana su se preselili iz sela u gradove. Naši mali prijatelji postali su dio domaćinstava koji zahtijevaju sve više brige I pažnje. Baldassare Monge je shvatila da je promjena u ishrani pasa I mačaka bila neophodna jer su njihove nutricionisticke potrebe veoma različite od onih ljudskih. Tako je kompanija tokom godina stalno rasla, ulagala u inovacije, istraživanje I kvalitet, bavila se inostranim trzistima I uvodila novi concept proizvoda.

Trenutno Monge izvozi u više od 80 zemalja širom svijeta, broji 255 zaposlenih I 120 prodajnih predstavnika, sve sektore : proizvodnju, kontrolu kvaliteta, istrazivaje I razvoj, logistiku, marketing.

Kako da kupim Monge hranu?

MontVet Vam omogućava sigurnu i laku online kupovinu. Pogledajte asortiman suve i vlažne hrane brenda Monge na nasem Web Shopu: