Menu

Komunikacija

Uncategorised

Radno vrijeme

PVU Montvet

Komunikacija

U toku kontakta sa našim osobljem uložićemo maksimalne kapacitete da Vas obavijestimo i informišemo o zdravstvenom stanju Vašeg – Našeg pacijenta laboratorijskim i drugim nalazima i eventualnim korekcijama terapije.

U pojedinim slučajevima biće potrebna pismena saglasnost za izvođenje odgovarajućih intervencija na vašim ljubimcima.

Takođe Vas molimo da imate razumijevanja da doktor Vašeg kućnog ljubimca  može biti zauzet drugim pacijentom ili u operacionoj  sali  i nije u mogućnosti da odgovori na Vaš poziv.U takvim slučajevima ostali članovi tima Vam mogu pomoći, a možete ostaviti Vaš  broj telefona i doktor ce Vam se javiti čim bude slobodan.

Telefonska ili internet komunikacija nije zamjena za  dijagnostiku i tretman oboljenja kod Vašeg kućnog ljubimca. Mi u potpunosti ne možemo da im pomognemo ako ih ne pregledamo na redovnim pregledima i kontrolama. U većini slučajeva poslije završenog pregleda dobićete usmene ili pismene instrukcije oko tretmana i terapije za pacijenta .

Molimo Vas da ispoštujete zakazane termine za kontrolne preglede i preporučene procedure kako bismo mogli da pratimo oporavak poslije hirurgije i napredak u toku liječenja.

Molimo Vas da nas obavjestite ukoliko niste u mogućnosti da ispoštujete zakazane termine i ne preduzimajte ništa bez konsultacije sa Vašim veterinarom.

Znatan broj ljekova u apotekama za ljude  nisu pogodni za životinje  i ne mogu da se kombinuju sa već postojećom terapijom.

Molimo Vas da nas kontaktirate  u bilo kom slučaju kada ste zabrinuti za zdravlje Vašeg ljubimca.

Zakazivanje i cjenovnik

Da bismo efikasnije organizovali Vaše i naše vrijeme preporučujemo da, kada je god moguće, unaprijed zakažete pregled Vašeg ljubimca.

To Vama omogućava da bolje planirate svoje vrijeme.

Trudimo se da u potpunosti ispoštujemo zakazane termine, ali Vas molimo da uvažite hitne slučajeve ili stanja kada je potrebna dodatna konsultacija oko pojedinih pacijenata.

Veliki broj pacijenata, u našoj svakodnevnoj praksi, dolazi sa uputom od kolega na drugo mišljenje. Ili, jednostavno, vlasnici žele da čuju i naše mišljenje u određenim situacijama.
Takvi pacijenti zahtijevaju više vremena. Molimo Vas da u tim slučajevima ponesete prethodnu medicinsku dokumentaciju (rentgenske snimke, nalaze laboratorijskih analiza itd.), a naš tim je uvijek spreman da se konsultuje sa kolegama koji su prethodno vodili slučaj.

Pacijentima koji su zakazani za procedure pod sedacijom ili u opštoj anesteziji treba uskratiti hranu 8 sati pred dolazak u kliniku, dok vodu treba skloniti 2 sata pred dolazak.

Zbog opšte sigurnosti molimo Vas da vaše ljubimce držite u adekvatnim, namjenskim transporterima ili na povodnicima.

Ukoliko je za Vašeg ljubimca neophodno bolničko liječenje ili kraća hospitalizacija poželjno je donijeti igračku, prostirku, ćebe ili slične stvari koje će Vašem ljubimcu učiniti boravak u našoj ordinaciji prijatnijim.

CJENOVNIK

Cijene u našoj ustanovi su odraz kvaliteta koji pružamo.Formirane su na  realnim troškovima i stručnoj osposobljenosti  da pružimo kvalitetan tretman u našoj ustanovi.Trudimo se da cijene budu realno  usklađene sa kvalitetom usluge koji pružamo i tržišno konkurentne.

Hiruške intervencije često uključuju upotrebu visokokvalitetnih  materijala a savremena dijagnostika uključuje upotrebu visokosofisticiranih  medicinskih  aparata što svakako ima udjela u finalnoj cijeni pojedinih usluga.

Zbog svega ovoga se trudimo da predočimo cijene usluga za pojedine intervencije i tretmane. Ukoliko to nije slučaj molimo Vas da se informišete unaprijed o cijenama intervencija i tretmana.

Ukoliko su Vaša novčana sredstva ograničena potrudićemo se da nađemo  odgovarajuće alternative ili u načinu plaćanja ili u upotrebi  ljekova  ili hiruških intervencija , normalno vodeći računa da ni u jednom trenutku to ne utiče  na kvalitet usluge ili upotrebu odgovarajućih proizvoda.

Plaćanje računa se očekuje nakon svake  pojedinačno izvršene usluge, datog tretmana ili izvršene hiruške intervencije ili prodatog odgovarajućeg lijeka.

Usluge se pružaju i van radnog vremena – za hitne slučajeve.To podrazumijeva naš dodatni angažman da bismo Vama i Vašem ljubimcu pomogli.Cijene za takve usluge su više 50-100% u odnosu na cijene u toku radnog vremena.

 

O nama

  • Written by Super User
  • Category: Uncategorised
  • Hits: 4912

PVU MONTVET

Osnovan 01.02.2000 kao Ambulanta kod Sat Kule sa dva veterinara I jednim tehnicarem.

2003 godine pridruzuje nam se ambulanta u Golubovcima sa jos jednim veterinarem I tehnicarem

Juna 2007 oblast djelovanja se siri sa veterinarskog posla na posao veletrgovine hranom za pse I macke kada postajemo distributeri Royal Canina za Crnu Goru

Novembra 2007 Ambulanta se seli u novi prostor –Nova ambulanta kod Krivog Mosta gdje se i danas nalazi.

Ambulanta kod Saat kule postaje Apoteka i pet shop sa povremenim intervencijama.

2011 godine osniva se veledrogerija za Veterinarske ljekove i postajemo distributeri Bayer  ljekova (veterinarski program) za Crnu Goru

2013 otvaramo Pet Centar u Mall of Montenegru-Gintas.

2014 Veleprodaja se seli u novi magacinski prostor u Luznici.

Danas  zaposljavamo  ukupno 21 radnika .

Radno vrijeme ambulante (kod krivog mosta, preko puta Hemomonta ) je od 07.30h do 20.00 h,

A  nedeljom od 09h -11.00 h.

Radno  vrijeme Ambulante Saat Kula je 08.00h- 20.00h

Subotom 08.00h -16.00h

Radno vrijeme Ambulante Golubovci je 07.30h – 15.00 h

Subotom

07.30-13 h

Pet Vet Centar shodno random vremenu Mall of Montenegro radi od 08.00h – 22.00h

Nedeljom od 08.00h – 20.00h.

Veleprodaja radnim danima radi od 08-16.00h

 

Ambulanta (krivi most, preko puta Hemomonta) sastoji se od cekaonioce, dvije prostorije za pregled pacijenata , apoteke, laboratorije, pet shopa I hiruske sale (sa  mogucnoscu smjestaja zivotinja na kraci boravak( posle operacija)

Cekaonica je namjenjena prvenstveno za pse I njihove vlasnike ,takodje postoji I kutak za macke.

Ovdje se nalazi I glavni informacioni pult.Prostor je funkcionalno povezan sa odeljenjem za pregled I dijagnostiku .U cekaonici se nalazi I vaga na kojoj vlasnici mogu izmjeriti svoje kucne ljubimce.

 

Ordinacija 1 - U prvoj prostoriji za pregled obavljaju se uobicajeni klinicki pregledi, konsultacije  i vakcinacje pasa i macaka.

Ordinacija 2 - U drugoj prostoriji pored uobicajenih klinickih pregleda vrse se i hitni pregledi kao i infuzije pasa i macaka.

Apoteka prvenstveno sluzi za potrebe nase ambulante za svakodnevnu zalihu ljekova neophodnu za lijecenje u ambulanti i na terenu.

Laboratorija - U ovom djelu se obavljaju uobicajene analize krvi i mokrace kod kucnih ljubimaca kao i trihineloskopski pregled svinjskog mesa.

Hiruska sala, - U njoj se obavljaju laksi i tezi hiruski zahvati  pod inhalacionom ili injekcionom anestezijom sa mogucnoscu dnevne hospitalizacije pacijenta.

MontVet

ul. Ilije Plamenca Lamela 103 bb

(preko puta Hemomonta)

81000 Podgorica, Crna Gora

 

tel: 020 662 578

tel/fax: 020 662 584

mob: 069 694 151, 067 229 876

Samo za hitne slučajeve: 069 190 488