Menu

Komunikacija

U toku kontakta sa našim osobljem uložićemo maksimalne kapacitete da Vas obavijestimo i informišemo o zdravstvenom stanju Vašeg – Našeg pacijenta laboratorijskim i drugim nalazima i eventualnim korekcijama terapije.

U pojedinim slučajevima biće potrebna pismena saglasnost za izvođenje odgovarajućih intervencija na vašim ljubimcima.

Takođe Vas molimo da imate razumijevanja da doktor Vašeg kućnog ljubimca  može biti zauzet drugim pacijentom ili u operacionoj  sali  i nije u mogućnosti da odgovori na Vaš poziv.U takvim slučajevima ostali članovi tima Vam mogu pomoći, a možete ostaviti Vaš  broj telefona i doktor ce Vam se javiti čim bude slobodan.

Telefonska ili internet komunikacija nije zamjena za  dijagnostiku i tretman oboljenja kod Vašeg kućnog ljubimca. Mi u potpunosti ne možemo da im pomognemo ako ih ne pregledamo na redovnim pregledima i kontrolama. U većini slučajeva poslije završenog pregleda dobićete usmene ili pismene instrukcije oko tretmana i terapije za pacijenta .

Molimo Vas da ispoštujete zakazane termine za kontrolne preglede i preporučene procedure kako bismo mogli da pratimo oporavak poslije hirurgije i napredak u toku liječenja.

Molimo Vas da nas obavjestite ukoliko niste u mogućnosti da ispoštujete zakazane termine i ne preduzimajte ništa bez konsultacije sa Vašim veterinarom.

Znatan broj ljekova u apotekama za ljude  nisu pogodni za životinje  i ne mogu da se kombinuju sa već postojećom terapijom.

Molimo Vas da nas kontaktirate  u bilo kom slučaju kada ste zabrinuti za zdravlje Vašeg ljubimca.

MontVet

ul. Ilije Plamenca Lamela 103 bb

(preko puta Hemomonta)

81000 Podgorica, Crna Gora

 

tel: 020 662 578

tel/fax: 020 662 584

mob: 069 694 151, 067 229 876

Samo za hitne slučajeve: 069 190 488