Menu

PVU Montvet

PVU Montvet je osnovan 01.02.2000 kao Ambulanta kod Sat Kule u Podgorici sa dva veterinara i jednim tehničarem.

Prvo proširenje kapaciteta se dogodilo 2003. godine kada je otvorena ambulanta u Golubovcima sa još jednim veterinarem i tehničarem.

Juna 2007. smo proširili oblast svog djelovanja sa veterinarskog posla na posao veletrgovine hranom za pse i mačke i postajemo distributeri Royal Canina za Crnu Goru

Novembra 2007 Montvet se seli u novi prostor, u Novu ambulantu kod Krivog Mosta u Podgorici gdje se i danas nalazi. Prostor kod Sat kule u kojem smo započeli našu praksu liječenja Vaših ljubimaca postaje Apoteka i pet shop sa povremenim intervencijama.

Veledrogeriju za Veterinarske ljekove smo osnovali 2011. godine kada postajemo distributeri Bayer ljekova (veterinarski program) za Crnu Goru

Pet Centar u Mall-u of Montenegro-Gintaš smo otvorili 2013. godine. Veleprodaja se 2014. seli u novi magacinski prostor u Lužnici.

Godine 2000. smo počeli sa svega 3 zaposlena dok danas zapošljavamo ukupno 21. radnika .

Ambulanta (krivi most, preko puta Hemomonta) sastoji se od čekaonioce, dvije prostorije za pregled pacijenata , apoteke, laboratorije, pet shopa i hiruške sale (sa  mogućnošću smještaja životinja na kraći boravak( poslije operacija)

Čekaonica je namijenjena prije svega za pse i njihove vlasnike ,takođe postoji I kutak za mačke.

Ovdje se nalazi i glavni informacioni pult. Prostor je funkcionalno povezan sa odjeljenjem za pregled i dijagnostiku. U čekaonici se nalazi iI vaga na kojoj vlasnici mogu izmjeriti svoje kućne ljubimce.

Ordinacija 1 - U prvoj prostoriji za pregled obavljaju se uobičajeni klinički pregledi, konsultacije  i vakcinacje pasa i mačaka.

Ordinacija 2 - U drugoj prostoriji pored uobičajenih kliničkih pregleda vrše se i hitni pregledi kao i infuzije pasa i mačaka.

Apoteka prvenstveno služi za potrebe naše ambulante za svakodnevnu zalihu ljekova neophodnu za liječenje u ambulanti i na terenu.

Laboratorija - U ovom dijelu se obavljaju uobičajene analize krvi i mokraće kod kućnih ljubimaca kao i trihineloskopski pregled svinjskog mesa.

Hiruška sala, - U njoj se obavljaju lakši i teži hiruški zahvati  pod inhalacionom ili injekcionom anestezijom sa mogućnošću dnevne hospitalizacije pacijenta.

MontVet

ul. Ilije Plamenca Lamela 103 bb

(preko puta Hemomonta)

81000 Podgorica, Crna Gora

 

tel: 020 662 578

tel/fax: 020 662 584

mob: 069 694 151, 067 229 876

Samo za hitne slučajeve: 069 190 488