Menu

URBAN Life Featured

Novo na našem tržištu - Royal Canin premium hrana za odrasle pse, koji su izloženi uticajima gradske sredine, posebna receptura s odabranim hranjljivim materijama iz ribe potpomaže vitalne funkcije Vašeg psa.

Zdrav i živahan uprkos urbanim stres faktorima

Životno okruženje velikog grada s puno buke, žurbe, automobilskih iyduvnih gasova i mase ljudi predstavlja ogromni izazov i stres za Vašeg ljubimca. Urbani stres faktori mogu voditi do pogoršanja disanja, do oštećenja disajnih puteva kao i do slabljenja aktivnosti mozga.

Montvet je nedavno počeo sa uvozom novog programa Royal Canina Urban Life posebno prilagođenog gradskim psima.

Program čine Urban Life suva hrana za Vaše juniore i odrasle pse i Urban Life prelivi za juniore, odrasle i pse u odmakloj dobi života. Prebiotici i psyllium u suvoj hrani potpomažu crijevnu floru. Uz to proteini, minerali i elementi u tragovima brinu za to da Vašem ljubimcu koji živi zahtjevnim, gradskim životom ništa ne nedostaje.

Kvalitetne hranjive materije iz ribe doprinose zdravlju i pozitivno utiču na rad mozga i čula mirisa Vašeg psa. Omega 3 i omega 6 masne kisjeline kao i uravnotežena mješavina vitamina brinu za zdravlje i podstiču rad imunološkog sistema.

Ukusne i lake za žvakanje, inovativne granule podstiču psa na žvakanje zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji oblika, teksture i veličine. Iskustvo ukusa s integrisanom prehrambenom revolucijom za pse s urbanim lifestylom!

Urban Life prelivi za juniore, odrasle pse i pse u odmakloj dobi se mogu koristiti samostalno ili kao dopuna za suvu hranu linije Urban Life. Posebno važne za zdravlje Vašeg psa su hranjljive materije dobijene iz ribe, koje djeluju protiv oštećenja uzrokovanih gradskim zagađenjima i stresnim nadražajima. Receptura ovih preliva sadrži uz to i katalizatore, koji potpomažu zdravi rad mozga. Uravnotežena mješavina vitalnih sastojaka od vitamina, gvožđa, joda i cinka neophodna je za zdravlje i pogoduje radu imunološkog sistema aktivnih pasa.

Ukusni sastav Royal Canin Urban Life preliva sačinjen od mesa, žitarica i ribe daje Vašem psu pozitivnu energiju za svakodnevnicu i sa svojom posebnom kombinacijom nutrijenata lagodnom urbanom načinu života!

MontVet

ul. Ilije Plamenca Lamela 103 bb

(preko puta Hemomonta)

81000 Podgorica, Crna Gora

 

tel: 020 662 578

tel/fax: 020 662 584

mob: 069 694 151, 067 229 876

Samo za hitne slučajeve: 069 190 488