Menu

zoom

Setter Adult 3kg

Manufacturer Royal Canin Email
Specijalna hrana za setere starije od 12 mjeseci, održava atletski oblik tijela i vitalnost, s omega-3 masnim kisjelinama za zdravlje zglobova.
 
Pakovanje od 3kg

Seteri su samouvjereni psi sa izvrsnim čulom mirisa. Ističu se svojom glatkom i svilenkastom kratkom dlakom na nogama i glavi. Održavanje dlake kod setera nije težak zadatak - redovno češljanje je dovoljno kako bi se zadržala sjajna i glatka dlaka. Oni su ljubazni, inteligentni i uravnoteženi psi i vole djecu što ih čini prijateljskim i porodičnim psima. Zahtijevaju puno pažnje i vježbe.

  • Atletsko tijelo: optimalan procenat proteina i energetskih supstanci u kombinaciji s L-karnitinom održavaju atletski oblik tijela setera i pomažu mu da zadrži svoju vitalnost. Omega-3 masne kiseline EPA i DHA podstiču i čuvaju zdravljeVašeg setera.
  • Lijepa dlaka: boražinovo ulje i aminokiseline koje sadrže sumpor (metionin i cistin) utiču na sjajnu i lijepu dlaku
  • Podrška imunološkog sistema: antioksidansni kompleks, dragocjeni vitamini i aminokiseline (taurin, lutein, vitamini C i E) jačaju prirodni imunološki sistem i funkciju kože
  • Blagotvorna za sistem varenja: visoko svarljivi proteini, manan-oligosaharidi i inulin kao i repina pulpa pomažu u održavanju uravnotežene i zdrave crijevne flore

MontVet

ul. Ilije Plamenca Lamela 103 bb

(preko puta Hemomonta)

81000 Podgorica, Crna Gora

 

tel: 020 662 578

tel/fax: 020 662 584

mob: 069 694 151, 067 229 876

Samo za hitne slučajeve: 069 190 488